Salonen

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller produkter, eller hvis du vil bestille en tid.  
Du finder også en kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig snarest muligt. 

Alle skal føle sig smukke hos Barner Coiffure

Hos Barner Coiffure har vi et mål om, at alle skal føle sig smukke og unikke. Alle skal have en personlig og rolig helhedsoplevelse, når de besøger vores dejlige salon i Odense. Det gælder også dig. Siden begyndelse i 1995 har vi levet ud fra det mål – og vi tilbyder derfor altid personlig vejledning med udgangspunkt i lige præcis dit hår og dine ønsker.  

Vi udfører mange forskellige behandlinger på både damer og herrer, og vi holder os altid opdateret inden for de nyeste trends og teknikker i branchen. Yderligere bliver vi inspireret hos vores dygtige kolleger og samarbejdspartnere rundt om i verden, så altid kan give dig det resultat, som du har gået og drømt om.  

Frisør med fokus på kundens velvære

Vi sætter kundens velvære som første prioritet hver eneste dag. Derfor følger vi hos Barner Coiffure sundhedsstyrelsens råd, når det drejer sig om hårfarvning. Det betyder, at vi ikke farver hår på gravide samt ammende, fordi vi gerne vil passe på jer.  

Du er altid velkommen i vores salon, hvor vi værner om den rolige og professionelle behandling. Det gælder naturligvis også, hvis du er gravid eller ammende og trænger til selvforkælelse og velvære.  

Alle vores produkter er fra Aveda, som er et økologisk og vegansk brand. Deres værdier passer til vores – og vores fælles mission om at gøre verden til et mere naturligt og bæredygtigt sted.  

En behandling i vores frisørsalon har altid et element af wellness, hvor du bliver forkælet lidt ekstra med massage og fantastiske produkter.