Økologisk frisør i Odense

Som økologisk frisør i Odense centrum ønsker vi, at vores kunder skal opleve den mest holdbare og sunde hårpleje. Derfor har vi valgt at bruge Aveda produkter, både når det gælder hårprodukter og -farver. Aveda produkter er 95 % plantebaseret og på samme tid yderst virkningsfuld og holdbar.

Som økologisk frisør i Odense kan vi hermed forene den skønne frisøroplevelse med miljøansvarlighed og økologi. Ved at benytte produkter som er baseret på blomster- og planteekstrakter, minimerer vi kemien i dit hår, samtidig med at miljøet skånes – og det må da siges at være det bedste fra to verdener.

Vores økologiske hårplejeprodukter fås både til kvinder og mænd, så den skønne følelse, produkterne giver, kan bringes med hjem og blive en integreret del af den daglige hårpleje.

Læs mere om vores øko damefrisør og øko herrefrisør i Odense

Tag en tur forbi vores økologiske frisør i Odense

De økologiske produkter fra Aveda, som vi benytter i salonen, er næsten 100 % fremstillet af naturlige plante- og blomsterekstrakter. Ligeledes har flere af vores Aveda produkter den anerkendte Cradle 2 Cradle certificering – i forsøget på at sætte et 100 % bæredygtigt produkt med fuldkommen nedbrydelighed.

I sortimentet af økologiske produkter findes der den helt rette type til netop dit hår – hvad enten det er tyndt og fint, tørt og tykt, eller noget helt tredje. Som din øko frisør i Odense er vi fulde af ekspertise, så du får smukt hår uden unødig kemi.

Lækkert hår til den gravide og den ammende

Uanset din situation skal du altid have mulighed for at få dit hår til at tage sig bedst ud. Når det er sagt, så er det også vigtigt for Barner Coiffure – din lokale øko frisør i Odense – at vores kunders sundhed altid kommer i første række. Af den grund har vi aktivt valgt at følge Sundhedsstyrelsens råd, og derfor farver vi ikke hår på gravide eller ammende kvinder.

Er du gravid, eller ammer du dit barn, er det vigtigt, at du ikke udsætter dig selv for alt for mange kemikalier. Vores produkter er enormt skånsomme, man da man ikke kender til konsekvenserne for fostre og nyfødte børn ved bare den mindste kontakt med kemikalier, så farver vi altså ikke hår på kvinder, der er gravide eller ammer.

Men din graviditet eller at du ammer, bør ikke være til hinder for, at du kan få lækkert hår alligevel. Hver dag åbner vi dørene for vores kunder i vores øko frisør, og her tilbyder vi en samlet pakke indeholdende velvære i form af lækker hovedbundsmassage og skønhed i form af en grundig klipning med fokus på dit ansigt og dine ønsker. Så kan du gå tiden som nybagt mor i møde med masser af selvtillid.

Bliv forkælet hos en øko frisør

Hos Barner Coiffure kan du nemt og hurtigt bestille tid online til din næste klipning. Har du spørgsmål angående vores øko behandlinger, produkter eller noget helt tredje, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen Barner Coiffure – din økologiske frisør i Odense

Læs om de økologiske produkter fra Aveda