Herrefrisør i Odense

En god herrefrisør er grundig, og den tager hensyn til ansigtsform, stil og bygning, når der laves herreklip. Når du bestiller tid hos vores frisør i Odense, finder vi ud af, hvad du ønsker og hvilken stil, der passer til dig. Vi er en frisør i Odense centrum, der laver herreklip med saks fremfor maskine, så bliver resultatet bedst, og håret falder naturligt.

Læn dig tilbage med dagens avis eller vores iPad, hvor du kan scrolle gennem nyheder, sociale medier eller noget helt tredje, og nyd en god kop kaffe, imens vi sørger for en gennemført herreklip hos vores herrefrisør i Odense. Skulle du tilfældigvis have den bedre halvdel med, så tilbyder vi også dameklip, da vi også er en damefrisør i Odense.

Besøg en herrefrisør i Odense, der laver moderne og klassisk herreklip

Vi tager løbende på frisør kurser i ind- og udlandet, og de spændende tendenser tager vi med hjem til salonen i Odense. Har fodboldstjernerne fået et nyt look eller afspejler medierne en bestemt herreklip mode, så lader vi os også inspirere af dette, så vi altid er opdaterede på tendenser indenfor herreklip og herremode i vores herrefrisør i Odense.

For at fuldende din herreklip oplevelse hos vores herrefrisør i Odense, bruger vi økologiske frisørprodukter fra serien Aveda. Det er lækre produkter udviklet af planteekstrakter, som søger for, at håret tager sig allerbedst ud, når du forlader vores herrefrisør. Produkterne sørger for en god holdbarhed, så frisuren holder hele dagen.

BOOK TID HER

Nyd en herreklip hos Barner Coiffure

Hos herrefrisør Barner Coiffure, som også er en økologisk frisør i Odense, gør vi en dyd ud af at give alle vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige. Ofte kan det være svært at få tid til sig selv i en hektisk hverdag med arbejde, relationer der skal plejes og forskellige fritidsinteresser, men med et besøg hos herrefrisør i Odense – Barner Coiffure – får du mulighed for at trække stikket for en stund og bruge tiden på dig selv og en nydelig herreklip.

Vi laver kun herreklip med de bedste og mest skånsomme produkter og sakse, og har du lyst til en behagelig og afslappende hovedbundsmassage, kan vores dygtige frisører give dig sådan en, inden din herreklip, hvor dit hår bliver klippet eller stylet – selvfølgelig med fokus på dig og dine ønsker. På den måde forlader du vores herrefrisør i Odense afslappet og med en ny herreklipning, der komplimenterer dig og din personlige stil.

Hos os er alle vores kunder i centrum, og kunne du tænke dig en god herreklip oplevelse hos vores herrefrisør i Odense, så bestil tid allerede i dag via vores bookingsystem – det er hurtigt og enkelt.