Frisør Odense – med Sassons teknikker

Som frisører kender vi vigtigheden af en grundig klipning. Håret skal klippes, så det passer til ansigtets form og den personlige stil. Vi er en af de frisører i Odense, som benytter Vidal Sassons klippeteknikker. Sassons klippeteknikker er byggestenen i en god klipning, det var fx ham, som opfandt den geometriske page. Med hans teknikker ved hånden, kan vi tilbyde vore kunder i Odense en klipning, som tager hensyn til hårets tekstur og fald. Frisurer som falder smukt og naturligt, og som passer til den enkelte. Klippeteknikken er optimal at bruge i alt fra det helt korte hår til de lange tykke lokker med naturkrøl, herreklip og dameklip i Odense.

For at sikre vores faglige niveau tager vi jævnligt på kurser i London hos Sassons egne saloner. Hermed kan vi, som frisør i Odense, tilbyde vores kunder det bedste og en opdateret viden om modetrends og stil.

Foruden en grundig klippeteknik har vi også fokus på at bruge gode økologiske produkter fra Aveda, og vi sætter en ære i at være en af de få økologiske frisører i Odense.

Book tid hos din frisør i Odense

Når du leder efter en frisør i Odense, kan du let booke din tid online hos os. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring netop det, du ønsker at få lavet.

Kontakt Barner Coiffure – Din frisør i Odense centrum

Læs om frisørene i salonen