Frisør Odense Centrum – Barner Coiffure

Leder du efter en frisør i Odense? Barner Coiffure ligger i centrum af Odense i det hyggelige Vintapperstræde, hvor atmosfæren er helt sin egen og aldeles hyggelig. Blandt specialforretninger og små butikker ligger salonen, som er klassisk indrettet med en afslappet atmosfære.

Med indgang fra Kongensgade er det nemt at parkere tæt ved salonen- tættere på en frisør i Odense centrum kommer man ikke!

Vi har moderigtige frisurer og økologiske produkter i fokus. Vi kan derfor også kalde os en økologisk frisør i Odense Centrum. Kvalitet og grundighed er rammen om alle vores behandlinger. Tid til kunden, til at finde stilen og den rette frisure. I vor salon er det vores opgave at give dig en afslappende oplevelse og forkælelse af dit hår.

Her får du serveret duftende kaffe eller te, imens du kan læse i dagens avis eller nogle af månedens blade. Hovedbundsmassagen foretages altid med vores økologiske luksusprodukter fra Aveda, imens du sidder i massagestolen. Ligesom vi tager os tiden til at rådgive dig om form og farve, der passer til din ansigtsform og stil.

Book tid hos din frisør i Odense centrum

Book let din tid online via vores bookingsystem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, til behandlingerne.

Vi glæder sig til at se dig i salonen

Barner Coiffure – din frisør i Odense centrum

Læs mere om produkter fra Aveda

Hos Barner Coiffure er alle velkomne. Vi er både en dame- og herrefrisør i Odense med forståelse for de nyeste trends og teknikker.