Damefrisør i Odense

Skarp page, fyldige lokker eller tungt pandehår? Moderne eller klassisk dameklip? Barner Coiffure er en professionel damefrisør i Odense, der tilbyder både dameklip og hårfarvning.

Som damefrisør i Odense benytter vi de anerkendte teknikker fra Sasson til at skabe det unikke dameklip look, der passer til kunden. Det er grundlæggende teknikker, som får håret til at falde naturligt, og som let kan styles, og teamet i vores damefrisør i Odense er eksperter i disse teknikker.

Løbende frisørkurser både i England, USA og Tyskland gør, at vores damefrisør kan tilbyde de nyeste klippeteknikker og dameklip trends hos vores damefrisør i Odense. Skal dameklipningen kombineres med hårfarve benytter vi de økologiske farver fra Avedas produkter. De smukke holdbare hårfarver er udvundet af planter og blomster og passer perfekt til vores damefrisør, da vi også er en økologisk frisør i Odense.

Læs mere om Aveda produkter

En stor del af velværen og det at have det godt med sig selv, hænger sammen med håret efter en flot klipning. Når du besøger vores damefrisør i Odense, er der derfor fokus på at give en unik dameklip oplevelse af at være i centrum og naturligvis et smukt hår, som skaber tilfredshed.

Når du vælger Barner Coiffure som din damefrisør i Odense, lytter vi til dig og dine ønsker i forhold til dameklip og hårfarvning, og vurderer dit hårs tekstur samt rådgiver dig om, hvilken dameklip stil, der vil klæde dig. Du får også grundig information om, hvad dit hår kan tåle, og hvordan du kan style det, så håret ser smukt og sundt ud, når du forlader vores damefrisør i Odense.

Vi er også herrefrisør i Odense

Nyd velværen fra en dameklip hos Barner Coiffure

Sæt velværen i højsædet og bestil en tid til dameklip hos din damefrisør. Book tid til klipning og/eller hårfarve hos Barner Coiffure og vi danner rammen om en skøn oplevelse for dig.

Book online og vælg den tid, som passer dig bedst. Du får let et overblik over, hvornår der er ledige tider hos din damefrisør i Odense med vores online tidsbestilling, og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og aftale en tid.

Velkommen hos Barner Coiffure – vi glæder os til at se dig hos din damefrisør og økologiske frisør i Odense.

Læs mere her om Barner Coiffure – frisør i Odense