Damefrisør i Odense

Skarp page, fyldige lokker eller tungt pandehår? Moderne eller klassisk? Barner Coiffure er en dygtig damefrisør i Odense, der tilbyder både klip og farve.

Som damefrisør i Odense benytter vi de anerkendte teknikker fra Sasson til at skabe det unikke look, der passer til kunden. Det er grundlæggende teknikker, som får håret til at falde naturligt, og som let kan styles.

Løbende kurser både i England, USA og Tyskland gør, at vi kan tilbyde de nyeste klippeteknikker og trends hos vores damefrisør i Odense. Skal klipningen kombineres med farve, benytter vi de økologiske farver fra Aveda. De smukke holdbare farver er udvundet af planter og blomster.

Læs mere om Aveda

En stor del af velværen og det at have det godt med sig selv, hænger sammen med håret. Når du besøger vores damefrisør i Odense, er der derfor fokus på at give en unik oplevelse af at være i centrum og naturligvis et smukt hår, som skaber tilfredshed.

Når du vælger Barner Coiffure som din damefrisør i Odense, lytter vi til dig og dine ønsker, vurderer dit hårs tekstur og rådgiver dig om, hvad der vil klæde dig. Du får også grundig information om, hvad dit hår kan tåle, og hvordan du kan style det, så håret ser smukt og sundt ud.

Vi er også herrefrisør

Bestil tid hos din damefrisør i odense

Sæt velværen i højsædet og bestil en tid hos din damefrisør. Book tid til klip og farve hos Barner Coiffure og vi danner rammen om en skøn oplevelse for dig.

Book online og vælg den tid, som passer dig bedst. Du får let et overblik over, hvornår der er ledige tider hos din damefrisør i Odense med vores online tidsbestilling, og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og aftale en tid.

Velkommen hos Barner Coiffure – vi glæder os til at se dig hos din damefrisør og økologiske frisør i Odense.

Læs mere om Barner Coiffure – frisør i Odense